2014-03-11

Oljepastellkritor jag aldrig kommer använda, ramar från IKEA som är fula

Tänkte att det var dags för mig själv att bidra med en bild, med saker som jag inte längre vill ha. Jag har precis flyttat och det här är prylarna som inte fick följa med till nya lägenheten.

Oljepastellkritor jag (antagligen) aldrig kommer att använda, ramar från IKEA som jag tycker är fula. En gitarr som inte längre låter som den ska och en balkongstol som inte behövs i nya lägenheten som saknar balkong. Ljusstakar som jag tröttnat på, en dubbel luftmadrass som bara har tagit plats. En del böcker, några filmer, ett påslakan, 50-tals tyg och två par skor. Och så vidare.

Jag märker att det jag har svårast att göra mig av med, det är sådant som jag fått. Det känns som att jag sårar personen i fråga om jag inte längre vill ha gåvan jag en gång fick. Men å andra sidan, bara för att jag sparar prylen behöver det ju inte betyda att jag egentligen önskar att ha den kvar. Inte heller betyder det att jag tycker mindre om samma person bara för att jag tröttnat på en pryl.

Inga kommentarer: