2012-08-29

En liten ask där allt möjligt brukar hamna

Jag tyckte ditt projekt lät så roligt att jag drog ut en skrivbordslåda där jag har en liten ask där allt möjligt brukar hamna när jag inte vet vad jag ska göra av det. Men nu vet jag! Det hamnar nu hos dig för vidare användning.

Det gamla skrivstiftet som jag skickar med, har jag tyvärr inget skaft till. Och inget bläckhorn heller för den delen. Stiftet har bara blivit liggande. När jag var liten (i början av femtiotalet) hade vi sådana stift när vi skulle lära oss skriva fint och vackert. Men jag var nog obildbar när det gäller skönskrift, för jag skriver fortfarande inte särskilt vackert för hand.

Pärlemorknappen har suttit i en kofta jag hade en gång i tiden. Tärningarna ska det vara två av, ringarna kan nog något av mina barn haft någon gång i sin ungdom. Den rosa Library lovers-knappen fick jag på bokmässan här i Göteborg något år. Resten av grejorna har jag inte en aning om hur de hamnat hos mig. Hoppas du kan använda något av det. Lycka till.

Hälsningar
Mimmi

Inga kommentarer: