2011-07-04

En sista resa

Skickar dig mitt gamla (första) pass. Har sparat det i alla år, tills häromdagen då jag slängde det när jag rensade lådor (har nyss flyttat). Är inte speciellt sentimental över det, har bara alltid känts svårt att slänga något så "VIKTIGT"...varför? Vet ej.

Nu fiskade jag upp det ur slängpåsen, glad om det kan få ett vackrare, mer spännande slut. En sista resa liksom. Minns inte vart passet varit, men i alla fall Frankrike och kanske Mallorca. Nej, nu minns jag, vi bilade till Spanien hela familjen när jag var 6 år, det måste vara därifrån stämpeln kommer. 3 ungar i baksätet på en blå volvo utan AC. Jag minns fragmentariskt: kattungar, hetta, bilinbrott, duscha i slang utomhus, en egengjord låt som hette Aqua Minerale, med komp från trummande på plasthinkar. Det var fint. Vill resa så när min dotter blir lite äldre.

Inga kommentarer: