2011-07-04

En liten liten kortlek

1. En fjäril från jos-förpackningen med tropisk nektar. Josen är inte så god, men fjärilarna är fina, jag brukar klippa ut dem & fästa på min köksvägg i Stockholm. Dessutom har josen ett roligt namn WAKIKI, om jag minns rätt.
2. En liten, liten kortlek. Jag fick den i en smällkaramell av min bästis när hon kom hem från Texas, men har aldrig spelat med den.
3. Socker från SJ. Snodd på tåget från min senaste resa till Långed. Jag är bra på att samla på mig saker jag inte behöver.
4. Armband i snäckskal. Min lillasyster påstår att det är mitt, jag tror att det är hennes men att hon inte vill ha det. Jag vill inte heller ha det.
5.En halstablett. Gammal & ganska äcklig. Hittade den i en väska som jag inte använt på flera år. Äpple-smak tror jag.
6. Väldigt liten farbror i blått. Kommer från en loppis utanför Ed. Jag blev inspirerad av dina bilder på "tiny people", men den lilla farbrorn har inte kommit till användning.
7. Berlocker med Jesus och Maria. Köpte ett halsband för att jag ville ha kedjan, J & hans mamma råkade hänga på.
8. Orange plastsked. En sån man får när man köper kulglass, är även bra till mycket annat särskilt om man är på resa. Tror dock att denna är oanvänd, ibland hände det att jag får med lite fler än jag behöver.
9. Grön reklamnyckel. En sån här får man alltid när man flyttar, plus en bunt värdelösa reklamerbjudande. Vad tusan ska man ha den till?

Inga kommentarer: